A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

День позитиву!

Позитив – це те, чого часто не вистачає у нашому житті. А разом з тим, це те, що ми всі можемо подарувати один одному: щира усмішка, добре слово, розуміння, підтримка ,щирість, доброта. І ми всі здатні на це. Отож і учні 5 класу мали змогу залишити свої думки за що вони люблять життя, і за допомогою стікерів прикріпити свої відповіді до «Дерева життя", створити лепбук та стати учасниками фотосесії «SELFPOSITIVE». Учні отримали не тільки позитивні емоції, а й яскраві та незабутні враження, гарний настрій на цілий день. Адже посмішка - річ універсальна і безкоштовна, яку  можна «дістати» з кишені в будь-який час, в будь-який момент, при будь-якій ситуації.

19:35 04.10.2021

Національний урок пам’яті

29 вересня для учнів 9 класу Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІст.√5-ЗДО" класний керівник І.В. Дерій провела національний урок пам’яті до 80-х роковин трагедії Бабиного Яру

20:00 01.10.2021

День працівників освіти

01 жовтня, у Сквирському НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5-ЗДО» було гамірно. З самого ранку учні з нетерпінням виглядали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем працівників освіти. Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до школи ще задовго до шкільного дзвінка. Особливо одинадцятикласники подарували низку приємних сюрпризів та емоцій. Багато пісень, танців, жартів та кумедних сценок змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати. Багато гарних слів було сказано на адресу вчителів. Учні та батьки не скупились на привітання і щирі посмішки. Квіти, які дарували учні, були найдорожчим подарунком, тому що дарували їх – від щирого серця.  

14:12 01.10.2021

Свято посвяти в п'ятикласники - 2021!

29 вересня в нашій школі пройшло свято посвяти в п'ятикласники! В житті кожної людини бувають важливі переломні етапи, які символізують перехід до нової, більш високої якості, відповідальності, зрілості. У велику шкільну родину середньої та старшої школи влився ще один колектив – тепер уже учнів 5 класу. Саме колектив, бо ці діти дружні, завзяті та працьовиті. В цих дітей попереду ще багато славних звершень, перемог і здобутків. А вчителі разом з батьками, рідними та друзями-школярами мають в цьому допомогти, бо і самі колись бути п’ятикласниками. Свято підготували та провели класний керівник 5 класу Тибулевич Аліна Станіславівна та учні 11 класу.

13:35 01.10.2021

Бабин Яр - трагедія народу України.

Бабин Яр у Києві - це складний історичний символ. До світової історії Бабин Яр увійшов восени 1941 року, коли упродовж двох днів тут було вбито майже 34 тисячі євреїв. Тому Бабин Яр став одним із символів Голокосту. 29 вересня у 10 класі Сквирського НВК було проведено урок пам'яті в бібліотеці "Бабин Яр : пам'ять на тлі історії" (до 80-річчя трагедії). Здобувачі освіти підготували матеріали про трагічні події та спогади очевидців, про Праведників Народів Світу. Місце трагедії Бабиного Яру - це місце трагедії світового масштабу, місце історичної пам'яті.

14:00 29.09.2021

Профорієнтація

24 вересня 2021 року учні 11 класу Сквирського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО» зустрілись із завідувачем професійною практичною підготовкою факультету дизайну і реклами Київського національного університету культури та мистецтв Лавренюк Ольгою Олександрівною.

11:44 26.09.2021

Міжнародний день миру

21 вересня в Сквирському НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО"відбулася загальношкільна акція «Голуб миру». Учні школи виготовили паперових голубів із побажаннями миру та злагоди і закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!».

18:56 22.09.2021

«Монетки дітям»

Здобувачі освіти, педагогічна родина Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст. √5-ЗДО", долучились до участі у благодійній акції «Монетки дітям», аби у простий спосіб, разом з усією Україною долучитись до збору монет номіналом 25 копійок, які вже вийшли з обігу та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком. Акція триватиме з 1 по 30 вересня 2021 року. Долучаємось, не будьмо байдужими!

19:02 20.09.2021

Олімпійський тиждень

В Сквирському НВК "ЗЗСО І-ІІІст. √5-ЗДО"  з 13.09 по 17.09.21р. відбувся Олімпійський тиждень . Він розпочався святковим спортивним флешмобом під керівництвом вчителя фізкультури Хомяка В.М.  Цікаву пізнавальну інформацію про українських спортсменів та навички здорового способу життя діти отримали та вдосконалювали на уроках основ здоров`я та фізичної культури. На завершення Олімпійського тижня всі класні колективи були нагороджені Подяками за участь в тижні, а на честь шкільних спортсменів пролунало гучне трьохкратне " Фізкульт-Ура"!!! Заходи проводилися з дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог.

06:03 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень