A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція "Зростаємо разом"

Сьогодні, 08 вересня 2021 року учні 10 класу разом з вчителями  Дерій І.В. та Хомяком В.М. долучились до акції "Зростаємо разом" та посадили 30 кущів на території навчального закладу.

19:11 08.09.2021

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

1 вересня у Сквирському НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО» уже традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника.    У цей день шкільне подвір'я знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками юнаків та дівчат.    День знань був яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже випускники вже зрозуміли,що таке свято у школі для них є останнім,а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше - перший дзвоник,перша вчителька, перший урок.     Голосно звучала урочиста музика,звідусіль лунали теплі слова, і кожне дитяче серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвінка. Віршами, танцями, співами вітали наймолодших школярів їх старші колеги.

08:41 02.09.2021

Перший урок

01 вересня 2021 року для семикласників класний керівник Хомяк Володимир Миколайович провів  перший урок (до 30-ї річниці незалежності України) «Україна ПРЕКРАСНА І НЕЗАЛЕЖНА».

06:08 02.09.2021

Школо, до побачення. Літо, здрастуй!

В останній день навчання в школі учні другого класу разом з учителем Глобенко Майєю Анатоліївною провели весело та цікаво свій час. Для дітей класу вчителька підготувала розважальну програму "Літо, здрастуй". Учні грали у веселі ігри, створювали аплікацію "Літнє сонечко", писали свої мрії та кріпили їх на "Дерево бажань". Чекали на дітей і розваги, у яких вони брали активну участь.

09:02 05.06.2021

Випуск 2021 "Прощавай садочок"

У Скирському НВК "ЗЗСО l- lllст. N5-ЗДО" 31.05.2021року пройшло тематичне свято "Прощавай садочок" присвячене Випуску дітей 2021року. Маленьким випускникам бажаємо у подальшому житті бути сміливими, такими ж веселими, щасливими, незмінними мрійниками і першовідкривачами. Удачі вам, наші пташенята, і невтомного інтересу до всього нового і незвіданого!!!

06:52 01.06.2021

Свято " Прощавай, Букварику!"

Сьогодні, 31 травня , в 1 класі Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО" відбулося свято " Прощавай, Букварику!" Найменші школярики з чудовим настроєм демонстрували свої знання з української та англійської мов під керівництвом класного керівника Т. С. Рябенко та вчителя англійської мови А. С. Тибулевич. День вітання і прощання - Свято перших букварів,  Перша сходинка зростання Для найменших школярів.

17:48 31.05.2021

Знай і вивчай правила дорожнього руху.

Мчать по наших дорогах різні машини. З кожним роком їх стає усе більше. І всі вони кудись поспішають. Ідуть по вулиці люди. Ідуть на роботу, в магазин, на прогулянку. Дівчатка і хлопчики поспішають до школи.  Для того, щоб на дорогах було безпечно, всі автомашини, автобуси підкоряються суворим правилам дорожнього руху. Знати і виконувати правила поведінки на вулиці повинні і всі перехожі: дорослі і діти. 21 травня класний керівник другого класу Глобенко Майя Анатоліївна разом з учнями вивчили і закріпили правила дорожнього руху.

06:24 24.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень