A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Практичне заняття  з безпеки дорожнього руху

Сьогодні, 18 травня 2021року педагог-організатор Інна Василівна Дерій  провела для здобувачів освіти Сквирського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО» практичне заняття  з безпеки дорожнього руху «Правила дорожнього руху знай — життя та здоров’я зберігай». З восьмикласниками створили буклети та презентували школярам «Дорожні знаки та їх значення».  

19:17 18.05.2021

Моя родина - подарунок долі.

Найдорожче, що є в житті для кожного з нас - це сім'я. Спочатку та, в якій народжуєшся, а потім, яку створив. У сім'ї дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. Дитина набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж усього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги. 15 травня - Міжнародний день сім'ї. Напередодні цього свята класний керівник другого класу Глобенко Майя Анатоліївна разом з учнями 2 класу провели  бесіду про сімейні традиції родини, переглянули відео для малят про сім'ю. Підготували виставку робіт "Моя родина - подарунок долі".

15:51 16.05.2021

День пам'яті жертв політичних репресій

14 травня 2021 року  в Сквирському НВК ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" відбувся захід присвячений Дню пам'яті жертв політичних репресій 1937-1938 років.Вчитель історії Чех Л.П. разом з десятикласниками вшанували пам'ять полеглих за часи тоталітарного радянського режиму.

05:42 16.05.2021

День цивільного захисту

У бібліотеці школи 12 травня здобувачі освіти знайомилися із літературою про попередження виникнення пожежі, про дії в разі небезпеки. Задніпрянко Олександр (учень 9 класу) розповів про складну, але надзвичайно важливу роботу служби МНС, де працює його батько Задніпрянко Валерій Миколайович

16:18 13.05.2021

«Правила протипожежної безпеки. Причини виникнення пожеж»

«Правила протипожежної безпеки. Причини виникнення пожеж» — тема заняття з учнями 3 класу. Саме завдяки таким бесідам учні розширюють уявлення  про причини виникнення пожеж та можливі наслідки. Учні усвідомлюють  відповідальність за своє життя та життя інших. Необхідно завжди пам’ятати, що життя – це найбільша цінність, яка дарована людині!

16:25 12.05.2021

1939-1945 «Пам’ятаємо. Перемагаємо.»

До Дня пам’яті та примирення (8 травня( та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні(9 травня) у 9 класі був проведений захід «Пам’ятаємо. Перемагаємо.»

19:12 07.05.2021

Урок мужності «Тільки той, хто пам’ятає минуле, вартий майбутнього»

07 травня 2021 року учні 8 класу під керівництвом  класного керівника Дерій І.В. підготували урок мужності «Тільки той, хто пам’ятає минуле, вартий майбутнього.» до  Дня пам’яті та примирення (8 травня) та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (9 травня). Цей захід запам’ятався усім завдяки емоціям суму, жалю і співпереживання, які відчувалися у кожному слові і русі його учасників.

18:30 07.05.2021

Покладання квітів на Меморіальному комплексі Слави загиблим воїнам

07 травня здобувачі освіти разом з педагогом–організатором І.В. Дерій Сквирського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО» поклали квіти до пам’ятника воїнам, які віддали своє життя в роки Другої світової війни. Вшанували пам’ять тих, хто не повернувся із війни Хвилиною Мовчання.

18:17 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень