A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 17 по 21 травня в Сквирському НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО» проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

06:13 24.05.2021

Всесвітній тиждень безпеки дорожнього руху

21 травня до здобувачів освіти Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО" завітали працівники відділу №1 Білоцерківського РУ поліції ГУНП в Київській області Чумак Наталія, Гребенюк Олександр, Колесников Олександр та провели бесіду до Всесвітнього тижня безпеки дорожнього руху

05:55 24.05.2021

День вишиванки

20 травня 2021 року у нашому садочку групи "Капітошка" День вишиванки зустріли у чудовому настрої: співали українські пісні, грали в народні ігри,танцювали,а також виконали аплікацію "Моя вишиваночка??". Ми бережемо традиції нашого народу.

05:51 24.05.2021

Надання домедичної допомоги

20 травня 2020 року у рамках Тижня безпеки дорожнього руху медсестрою закладу Сарафинюк Тетяною Анатоліївною було проведено бесіди з учнями із надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок ДТП. Учні були активними учасниками  бесіди, обговорюючи різні питання

05:48 24.05.2021

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

Сьогодні 20 травня 2021 року у Сквирському НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО» до Дня вишиванки було проведено безліч цікавих, змістових, креативних заходів: акцію «Вдягни вишиванку- зроби цей день яскравим!»,  виставку-інсталяцію «А над світом українська вишиванка цвіте», флешмоб «Мені сорочку мама вишивала».

16:32 20.05.2021

День ВИШИВАНКИ завітав  до учнів 3 класу

Діти переглянули відео про історію створення українського національного одягу. Саме це надихнуло зробили вишиванку власними руками.  Свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку – просто одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Разом з тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освідченість та духовну свідомість.  Як показує досвід, люди в День вишиванки завжди піднесені та усміхнені, адже у стародавньому одязі закодовано багато символів сили, добробуту, краси та оберегів.

16:27 20.05.2021

"Вишиванка рідна, ну хіба не диво?"

У культурі кожного народу є символи, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким надбанням є вишиванка - своєрідний унікальний код українського етносу із зашифрованими оберегами і знаками.  

16:22 20.05.2021

"Безпека на дорозі- безпека життя"

Щоденно ми є учасниками дорожнього руху як пішоходи. Бути пішоходами дуже відповідально, бо і від наших дій залежить безпека на дорозі. Тому для уникнення небезпечних ситуацій кожна людина повинна чітко знати і виконувати правила для пішоходів.

16:16 20.05.2021

Гра—вікторина «Дотримуйся правил дорожнього руху»

Учні 3 класу взяли участь у грі—вікторині «Дотримуйся правил дорожнього руху» Під час заняття було виготовлено навчальний плакат, закріплено знання дітей про правила дорожнього руху,  сигнали і роботу світлофора, повторено призначення дорожніх знаків.

15:55 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень