A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

День рідної мови

21 лютого 2022 року до Дня рідної мови вчителька української мови та літератури Твардовська Юлія Броніславівна провела з учнями 5 класу мовний турнір з цікавими ігровими етапами: «Правописна селекція», «Далі,далі…», «Знайди відповідник», «Крок до перемоги». Між командами учнів - здорова конкуренція і велике бажання перемогти. Перемогу здобули найсильніші.             Учні десятого класу писали диктант під назвою «Мова єднання», де показали гарні орфографічні та пунктуаційні знання.

19:01 22.02.2022

Заходи з метою вшанування героїв Небесної Сотні

18 лютого  у Сквирському НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО» відбулися заходи з метою вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до  Батьківщини, виховання патріотичної свідомості  та виховання  учнів у національно – патріотичному дусі. Здобувачі освіти  прийшли до школи в національному одязі. У класних колективах пройшли виховні години «Сучасні борці за єдність України». Школярі 1-8 класів прийняли участь в тихій акції «Ангели пам’яті», на якій традиційно паперовими янголами вшанували пам'ять про героїв України різних часів. Учні 9 класу (класний керівник Дерій І.В.)  організували та провели інформаційний захід «Герої не вмирають…Просто йдуть». Мільйони українців віддали свої життя за власну націю і державу. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни і ми про це повинні завжди пам’ятати!», підсумувала Інна Василівна.

17:20 18.02.2022

Акція «Добро творити може кожен»

В рамках проведення дня спонтанного прояву Доброти в Сквирському НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО» була організована і проведена акція «Добро творити може кожен». Учні та працівники навчального закладу зібрали речі та кошти, на які закупили серветки, паперові рушнички, рідке мило для дітей, що перебувають в дитячому відділенні Сквирської центральної міської лікарні.  Живіть у світі добрих намірів, здійснюйте гідні вчинки, і ви будете винагороджені достойно. Володіти настільки високим даром може кожен, варто тільки простягнути руку допомоги ближньому, підтримки і любові. Не бійтеся дарувати добро, адже такий вчинок розкриє ваше серце, наповнивши його радістю.

19:37 17.02.2022

День ЄДНАННЯ

16 лютого, у День єднання Державний Прапор України підняли біля Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.5- ЗДО", а о 10:00 – виконали Державний Гімн

18:17 16.02.2022

Заняття "Україна, моя Батьківщина"

16 лютого в дошкільній групі Сквиррського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.№ 5-ЗДО" до Дня єдності було проведене заняття  "Україна, моя Батьківщина''.

18:05 16.02.2022

День Святого Валентина

14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.

18:17 14.02.2022

Як хто ходить

11 лютого у 3- му класі відбувся виховний захід "Хто може подорожувати", на якому учні висвітлювали результати проєкту "Як хто ходить". Діти представили мультимедійну презентацію, альбом з картками тварин, лепбук та малюнки. В ході заходу школярі переглянули мультфільм "Подарунок", грали в гру "Кубик з "багатьма ногами", відгадували загадки.

17:09 12.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень