A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день миру

З нагоди Дня миру у Сквирському НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст. √5-ЗДО" пройшли тематичні заходи. День розпочався флешмобом «Голуб миру», який підготували учні 5 класу (керівник Хоцянівська І.П.). Школярі висловлювали  побажаннями миру та злагоди і закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!».

20:42 21.09.2022

День миру

21 вересня у День миру учні 4 класу висловили своє бажання жити у мирі та злагоді. На своїх "долоньках" вони написали "Геть війні!", "Я - за мир", "Я хочу, щоб всі люди жили мирно".  Згадали батьків учнів які сьогодні на фронті роблять все можливе, щоб наша Україна перемогла.

17:06 21.09.2022

Тренувальна евакуація

19 вересня в Сквирському НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО" проведено практично-тренувальне заняття з евакуації учнів під час надзвичайних ситуацій.

18:57 19.09.2022

Лепбук" Небезпека отруєння грибами"

Учні 5 класу під керівництвом Інни Павлівни Хоцянівської пригадали правила поведінки при зустрічі з отруйними рослинами ,грибами й тваринами та виготовили лепбук     "Небезпека отруєння грибами" .

09:04 16.09.2022

Kолективна розмова "Запобігання отруєнь грибами"

У 2- ому класі (вчитель Дубовенко Ю.М.) відбулася колективна розмова "Запобігання отруєнь грибами". Діти розширили свої знання про причини отруєння грибами та обов'язкового дотримання правил під час збирання грибів.

11:06 15.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень