A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з майбутніми першокласниками

8 лютого у Сквирському НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.N5 - ЗДО" відбулася зустріч з майбутніми першокласниками. Діти та батьки весело провели час. Маленькі патріоти навчилися складати та читати слово "Україна". Свої жовті сердечка малята об'єднали з великим синім серцем. Так утворилася нова шкільна родина.  Допомагали в організації свята учні 4 класу: Малецька Маргаріта, Мандзюк Назар та Мельник Ясміна. Батьки щиро дякували вчительці Майї Анатоліївна Глобенко за позитивні емоції, гарний настрій та теплу зустріч.

13:39 09.02.2023

Навчання щодо надання першої долікарської допомоги

Для учнів Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" вчителька основ здоров'я Інна Василівна Дерій провела навчання щодо дій у випадку надзвичайної ситуації, надання першої долікарської допомоги. Для школярів провела теоретичні та практичні заняття з елементами цивільного захисту і надання першої домедичної допомоги, практичні дії з проведення екстреної евакуації, навчились як поводитись у  надзвичайних ситуаціях без шкоди для їхнього здоров’я.

09:08 04.02.2023

Виховний захід "Соборна Україна – вільна та незалежна"

20 січня 2023 року у Сквирському НВК "ЗЗСО I-III ступенів №5 - ЗДО" класний керівник 6 класу, Тибулевич Аліна Станіславівна провела виховний захід "Соборна Україна – вільна та незалежна" приурочений Дню Соборності України.   22 січня українці відзначають важливе національне свято –День Соборності України. Саме 22 січня 1919 року було проголошено Акт злуки –акт про об’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.  Україно, соборна державо,  Сонценосна колиско моя. Ще не вмерла й не вмре твоя слава, Завойована в чесних боях. Твій Богдан й вінценосна Софія Повернулись до тебе з віків, Ще не вмерла й не вмре твоя мрія, Як не вмер солов'їний твій спів. Україно, Шевченка надіє, Мій святий, несплюндрований гімн, Я в мовчанні твоєму німію Й воскресаю у слові твоїм. І Дніпро, і Дністер пливуть в море, Бо єднає їх кревна земля, Україно, державо соборна, Сонценосна колиско моя!

13:33 22.01.2023

День Соборності

20 січня 2023 року, з метою виховання  національної свідомості учнів і людської гідності, відродження паростків духовності, формування рис громадянина української  держави; поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу, педагог-організатор Дерій І.В. для учнів 8-10 класів Сквирського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст..№5-ЗДО» провела захід  «Україна- соборна держава», приурочену 104 річниці  Акту злуки УНР та ЗУНР.

14:00 20.01.2023

Фотоконкурс «Україна – це ми!»

Школярі Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО" прийняли участь у Всеукраїнському фотоконкурсі онлайн-виставки до Дня Соборності України «Україна – це ми!».

15:18 16.01.2023

День Святого Миколая

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.  До учнів Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО"завітав Святий Миколай.  Школярі розповідали про історію улюбленого зимового свята, про Святого Благодійника, якого в народі іменують Великим Чудотворцем. Ангел славив Миколу Чудотворця піснями і віршами, а Антипко, все спонукав дітей до злих справ. Але, як завжди, добро перемогло зло.  Свято вдалося на славу, а щасливі дітки поспішали до дому,щоб поділитися враженнями з батьками.

19:45 19.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень