A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Флешмоб з висадки дерев «Дерева перемоги»

14 квітня джури рою "Мудрі горностаї", учасники військово-патріотичної гри "Джура" зі своїми керівниками О.О.Гайдучок та А.С.Тибулевич  долучилися до обласного природоохоронного флешмобу з висадки дерев «Дерева перемоги», приуроченому Всесвітньому Дню Землі, у рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна». Ними було висаджено кущі мигдалю.  Мета заходу - привернення уваги учнів до екологічних проблем, формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизму, синергія віри в нашу перемогу.

14:17 14.04.2023

"Все буде Україна": школярі Сквирського НВК"ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО"передали дитячі малюнки та смаколики захисникам України

Учні Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" передали українським військовим дитячі малюнки, слова вдячності і підтримки та смаколики, які ретельно готували вдома з батьками. Активно долучилися до цієї акції учасники патріотичної гри "Джура" рої"Мудрі горностаї"та "Хвацькі бджоли".

19:02 10.04.2023

Благодійна акція "РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ"

1 квітня 2023 року на Площі Героїв Небесної сотні в  місті Сквира відбувся мистецько-патріотичний захід «Незламний дух нескореної нації», на підтримку Збройних Сил України, присвячений річниці визволення Київщини від російських загарбників. Учні, батьки та працівники Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст √5-ЗДО" взяли  участь у благодійній ярмарці для збору коштів на ЗСУ. Щира подяка усім, хто підтримав нас у цій благодійній акції! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!!

14:37 02.04.2023

Зустріч з лікарем

23 березня відбулася зустріч учениць 8-11класів Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" з лікарем Сквирської ЦМЛ  Анною Валеріївною  Ковальчук. Анна Валеріївна розповіла  про гігієну дівчат та контрацепцію .

18:10 23.03.2023

Гра – квест "Вода – еліксир життя"

Сьогодні,22 березня для учнів 8 класу Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО"  вчителька хімії Дерій І.В. провела  гру – квест "Вода – еліксир життя". Щороку 22 березня 0відзначається Всесвітній День води. Це свято було започатковане для вирішення глобальних проблем нестачі питної води на планеті та збереження водних ресурсів. Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла резолюцію від 22 лютого 1993 року, оголосивши 22 березня Всесвітнім днем водних ресурсів. Згідно рекомендацій Конференції ООН з охорони навколишнього середовища і розвитку, цей день почали відзначати з 1993 року. Починаючи з 2000 року кожний Міжнародний день води присвячується певній темі.

19:55 22.03.2023

Зустріч школярів з рятувальниками

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні Сквирського НВК"ЗЗСО І-ІІІ ст. №5-ЗДО". Школярам показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Четвертокласники мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому,  а також подати воду з пожежного ствола на гасіння умовної пожежі . За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

19:38 22.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень