A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ІV Міжнародний урок доброти»

06.10.2023р. учні Сквирського НВК взяли участь у «ІV Міжнародному уроці доброти». Учителька біології Олександра Олександрівна Гайдучок провела гру “Хвостата вікторина” для учнів 7 класу. Діти підготували цікаві розповіді про своїх улюбленців, історії знайомства із тваринками, перші зустрічі з ними. Пізнавальна вікторина була проведена для вихованців гуртка “Природа рідного краю” та учнів 11 класу. Під час заходу діти дізналися про різні породи котів та собак, про догляд за ними, цікаві факти про тварин.  Дякуємо БО “БФ “Щаслива лапа” за  вагому роботу, допомогу безпритульним тваринам, формування у людей гуманного ставлення до тварин.

08:27 07.10.2023

Всеукраїнський урок медіаграмотності

06.10. 2023 року здобувачі освіти Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" взяли участь у Всеукраїнському уроці медіаграмотності «Як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими?»Школярі ознайомилися, як протистояти дезінформації, як протидіяти соціальним стереотипам, як розумно споживати інформацію та хто такі боти і тролі.

07:13 07.10.2023

Всесвітній день посмішки у Сквирському НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО"

У стінах нашого навчального закладу 6–го жовтня відбулося найпозитивніше осіннє свято День ПОСМІШОК  Усмішка – це як свято! А свято усмішки можна і треба відзначати, причому будь-коли. Це приємно і дуже корисно! Гасло цього дня: «Зроби добру справу. Допоможи хоча б одній людині усміхнутися».

06:45 07.10.2023

День пам'яті жертв Бабиного Яру

29 вересня- день пам'яті жертв Бабиного Яру. Вчитель історії Чех Л. П. провела виховну годину з учнями 9 класу. Бабин Яр став братською могилою і символом Голокосту в Україні. Сорока Максим, учень 9 класу, відвідав Бабин Яр і поділився спогадами з однокласниками. З вересня 1941 року до кінця вересня 1943-го він був місцем регулярних розстрілів і  поховань. Ми не повинні забувати злочини радянської влади.

17:24 02.10.2023

День учнівського спорту

29.09.2023р.  рамках відзначення Дня учнівського спорту та з метою популяризації здорового способу життя, мотивації учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом у Сквирському НВК учителем фізичного виховання Хомяком В.М. було проведено  спортивно-масовий захід для  учнів 9-го класу.  1 жовтня в Україні відбудеться святкування Дня учнівського спорту, з нагоди якого серед учнів буде проведено Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Challenge Fest». Будьмо здорові! Формуймо звички здорового способу життя!

08:09 02.10.2023

Зустріч із волонтеркою

29.09.2023р. учні Сквирського НВК зустрілися із волонтеркою Щур Оленою, якій передали листи, вітальні листівки, обереги для наших воїнів. Любі наші захисники і захисниці,  дякуємо за вашу мужність та самовідданість! Ваша служба на благо нашої держави неоціненна!

16:46 30.09.2023

День працівникі́в осві́ти

Кожної першої неділі жовтня у більшості країн світу святкують День працівника освіти, вітаючи людей, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу у світ науки своїм учням. Свято вчителів є особливим і у нашій школі. Заздалегідь учні готують привітання, багатокольорові, веселкові плакати, прикрашають школу.

20:06 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень