A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з волонтерами

Сьогодні,6 грудня, учні Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст. √5-ЗДО" зустрілись з волонтерами Сквирщини Тетяною Коцюк, Вікторією Наумчук, Вадимом Кожевним та передали для наших захисників зібрані речі та кошти. Школярі та їхні батьки приносили все: теплі речі, різні солодощі, каву, чай, воду, продукти тривалого зберігання, гроші. Діти малювали малюнки, писали листи з теплими словами подяки й побажань та власноруч виготовляли обереги для захисників. До благодійної акції долучилися всі небайдужі. Діти, батьки, учителі проявили безмежну турботу про наших воїнів та величезне бажання підтримати їх і допомогти.

17:22 06.12.2022

Бесіда " Не бійся жити...".

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Вчитель основ здоров'я Дерій Інна Василівна з учнями 8 класу провела бесіду" Не бійся жити...".

17:30 01.12.2022

Зустріч з працівниками поліції

21 листопада до учнів Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст. №5-ЗДО" завітали ювенальні поліцейські.Правоохоронці привітали школярів з Всесвітнім днем дитини та розповілипро їхні права та нагадали про обов'язки

10:26 22.11.2022

Відеоролик до Дня Гідності та Свободи

Учні Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" взяли участь у створенніУчні Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" взяли участь у створенні відеоролика до Дня Гідності та Свободи

15:45 21.11.2022

Година пам’яті до Дня Гідності та Свободи«Пам’ятаємо подвиг Героїв Небесної Сотні»

Для учнів 10 класу І.В. Дерій провела годину пам’яті до Дня Гідності та Свободи«Пам’ятаємо подвиг Героїв Небесної Сотні» (захід в онлайн-форматі) 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

15:33 21.11.2022

Практичне заняття «Безпечна Україна»

18 листопада класний керівник 10 класу Дерій І.В. провела практичне заняття «Безпечна Україна», на якому розгадували ребуси та кросворди, відповідали на запитання вікторин, розв’язували ситуаційні задачі. Школярі в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

18:14 20.11.2022

 Класна година  "Увага на дорозі - життя у безпеці".

У рамках Тижня безпеки руху з учнями 5 класу проведено  класну годину  "Увага на дорозі - життя у безпеці".     Під час заходу діти розширили знання про безпечну поведінку дорогою додому, на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті.Активно  відповідали на запитання вікторини"Як безпечно?"; вирішували ситуативні ( математичні) задачі про безпеку пішоходів; декламували вірші випускників школи( Веселкова В., Луцької А.) про безпеку на дорогах; створили малюнки на дану тематику.

17:46 20.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень