A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Цікаві факти про гриби

Гриби - унікальні створіння матінки-природи. Вони дуже смачні та корисні в різних сферах життя людини. Водночас вживання деяких грибів може бути небезпечним для організму людини. Саме тому в четвертому класі відбувся захист міні-проєкту "Як розпізнати їстівні гриби?".  Учні отримали певні знання про їстівні та отруйні гриби. Ознайомилися із будовою грибів та стравами, які можна готувати із них. Вчилися створювати ребуси. Класний керівник Глобенко Майя Анатоліївна підготувала для учнів цікаву мультимедійну презентацію.

10:33 13.09.2022

Ми стартували!

Ми стартували! 1-го вересня у Сквирському НВК "ЗЗСО I-Ill ст.#5" пройшло свято присвячене Дню Знань.

18:57 01.09.2022

Останній дзвінок

Сьогодні  завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого  і після. На жаль, цього року в нашому навчальному закладі урочисто не пролунав останній дзвоник, учні не зібралися на  шкільному подвір’ї. Але Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку та надихає рухатись далі. І свято  сьогодні  відбулося, але в незвичній формі. Цьогорічний дистанційний останній дзвоник запам’ятається надовго, але сподіваємося, що у наступному році ми  повернемося до традиційного святкування!

07:13 07.06.2022

Бесіда "Види боєприпасів, методи їх розпізнання. Небезпечні предмети (знахідки) та дії при їх виявленні"

Сьодні,27 травня для учнів 8 класу Чех Л.П. та Дерій І.В. провели бесіду "Види боєприпасів, методи їх розпізнання. Небезпечні предмети (знахідки) та дії при їх виявленні", згадали правила поводження з ВНП, невизначеними предметами та речовинами, переглянули відео-презентацію "Запобігання дитячого травматизму від ВНП побутового призначення: піротехнічні засоби, горючі та легкозаймисті речовини".

16:55 27.05.2022

Інформаційний захід «Мінно-вибухова безпека»

26 травня 2022р. Дерій І.В. з учнями 9 класу провела інформаційний захід «Мінно-вибухова безпека», переглянули презентацію-пам'ятку "Інструктаж з безпеки життєдіяльності під час літніх канікул в умовах воєнного стану".

16:55 26.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень