A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

День відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України

Сьогодні, 17 травня 2023 року, у с. Пустоварівка,  відбувся День відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України.На захід завітали учні Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО"  З школярами відбулося спілкування, їм презентували профорієнтаційні матеріали з багатьох спеціальностей, зокрема в галузях енергетики, автоматики та енергозбереження, аграрного менеджменту, економіки, захисту рослин, біотехнологій та екології, ветеринарної медицини, тваринництва й водних біоресурсів, землевпорядкування, інформаційних, харчових технологій, конструювання, дизайну, освіти, туризму, юриспруденції тощо.

19:37 17.05.2023

Фільм "Шляхом повстанців"

16 травня учні 8-11 класів Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.№ 5-ЗДО" переглянули документальний фільм "Шляхом повстанців". Це авторський проєкт Владислава Алюхіна, Юлії Алюхіної та Віталія Коваленка. Фільм приурочений 80-річчю утворення УПА.

19:13 17.05.2023

Привітання мамам

Учні Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" вітають матусь зі святом.

18:10 14.05.2023

День матері

Ненечка, мама, матуся - цими словами ми називаємо найближчу людину. Матуся з нами все життя. Вона дбає про своє дитя і вдень, і вночі. Напередодні свята учні 4 класу виготовляли святкові листівки, писали сенкан про маму.  А також відбулася бесіда з учнями "Про найдобріше маму". Четвертокласники обговорили справи, якими можна допомогти мамі, вчилися добирати ласкаві слова для мами, дізналися, що робити, щоб мама не хвилювалася.

16:53 14.05.2023

Всукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

13 травня 2023 року наш рій "Мудрі горностаї" разом із одинадцятьма роями закладів загальної середньої освіти Сквирської територіальної громади взяли участь у І етапі Всукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") (джури 11-14 років). Маса емоцій і позитиву... Готувалися довго, наполегливо.... І ось кожен зміг себе проявити. Хтось показав гарні акторські здібності, Хтось був винахідливим.... Хтось має міцну хватку) Хтось - орлиний зір! Хтось справжній ерудит ... І завдяки тому, що панував командний дух, взаємопідтримка і взаємовиручка, кожен проявив себе на всі 100%! Дякуємо організаторам за цікаві конкурси та показові навчання. Дякуємо батькам за підтримку!!!

16:53 14.05.2023

Профорієнтація

12 травня відбулась зустріч учнів 9-11 класів Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО" з завідувачкою профорієнтаційного відділу фахового коледжу економіки та управління національної академії статистики, обліку та аудиту Тетяною Миколаївною Вознюк.

19:13 12.05.2023

Флешмоб «Україна - це Європа»

 У Сквирському НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" відбувся захід приурочений Дню Європи в Україні,  флешмоб «Україна - це Європа». У Європейському союзі День Європи є знаменним днем, що символізує створення цього міжнародного об’єднання. Україна сьогодні прагне стати частиною Європи. В рамках декади інформування про європейську інтеграцію України лідери учнівського самоврядування провели патріотичний флешмоб «Україна – це Європа!». Учасники флешмобу передали творчий привіт країнам Європи. Прослухавши Гімн Європейського Союзу та виконавши Державний Гімн України, учасники флешмобу вигукнули гасло «Україна – це Європа!»

12:53 09.05.2023

День па́м'яті та прими́рення

Сьогодні учні та педагоги Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" відвідали братську могилу військовополонених поляків в с.Кривошиїнці, вшанували  пам'ять всіх тих, котрі загинули в 1941році

12:53 09.05.2023

День пам’яті

Вже дев’ять років поспіль ми вшановуємо кожного, хто захищав землю від нацизму разом з усім цивілізованим світом - 8 травня.

19:48 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень