A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ПОСВЯТА В П’ЯТИКЛАСНИКИ

26.09.2023року у велику шкільну родину середньої та старшої школи Сквирського НВК вливається ще один колектив – тепер уже учнів 5 класу: Малецька Маргаріта, Демченко Артем, Дмитрук Вероніка, Мандзюк Назар, Савчук Павло, Сорока Максим, Колесан Іван, Сторожук Аліна, Янчук Андрій, Сінькевич Софія, Бачкало Артьом, Мельник Ясміна, Муравін Володимир, Шкляр Віктор, Шкляр Тетяна

06:32 26.09.2023

День Миру

22 вересня у Сквирському НВК відбувся захід, присвячений Міжнародному дню миру.  Усі учасники навчально-освітнього процесу, під керівництвом педагога-організатора Василівської Аліни Юріївни, були задіяні у проведенні заходу.  Учениці 9 класу, Кучеренко Анастасія та Колісніченко Діана, допомогли у підготовці та організації свята. Окрасою території школи стали голуби, виготовлені учнями закладу. Діти 1 - 8 класів виконали вокальну композицію "Дитячими долонями", колектив 5 - 6 класів провели флешмоб "Ми молодь України". Учасники військово-патріотичної гри("Сокіл") "Джура" , рій "Характерники" взяли участь у піднятті Національного прапора України, а актив учнівського самоврядування  - у виносі 10-ти метрового прапора. Наймолодші учасники, вихованці дитячого садка запускали повітряні кульки. У дитячих виступах відчувалися прагнення миру та подяка воїнам, які боронять рідну землю і наближають таку бажану ПЕРЕМОГУ. Свої побажання діти висловили у листах до захисників та захисниць.

20:53 22.09.2023

Екскурсія на територію пожежної частини

15 вересня 2023 року учні 3 і 4 класів здійснили екскурсію на територію пожежної частини. Познайомилися з людьми, сильними духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Ці люди  цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові прийти на допомогу тим, хто найбільше її  потребує.

09:41 17.09.2023

«Олімпійський тиждень»

З 9 по 13 вересня у навчальному закладі було проведено «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту Здобувачі освіти впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи. В рамках Олімпійського тижня в нашій школі були проведені Олімпійські уроки на тему  «Олімпійські чемпіони України».  

14:11 13.09.2023

Обережно, міни!

Сьогодні вчитель Глобенко Майя Анатоліївна розповіла учням першого класу, які бувають види мін, та яку небезпеку вони несуть.  Всі діти фантазували, як вони будуть звертатися за допомогою до дорослих та пообіцяли не чіпати знайдені незнайомі предмети.

14:47 08.09.2023

ПЕРШИЙ УРОК «Мій передпереможний 11 клас»

Сьогодні,01.09.2023 року, класний керівник  11 класу Інна Василівна Дерій підготувала та провела ПЕРШИЙ УРОК в 2023-2024 навчальному році «Мій передпереможний 11 клас» Інна Василівна розширила знання учнів про фрагменти з історії України; донесла до учнів необхідність збереження культурної спадщини Батьківщини; важливість збереження патріотичного духу у кожного громадянина,культуру взаємовідносин між людьми у щоденному житті, повагу до традицій і звичаїв,розвитку пізнавального інтересу.

08:39 02.09.2023

1 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ЗНАНЬ

1 вересня – особливий день у житті кожного школяра Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО". День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини. Свято першого дзвоника об’єднає педагогів, батьків, учнів  у дружню шкільну родину. День знань – справжнє  свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.

14:29 01.09.2023

Акція "Замість букетів — збір на ЗСУ"

Під час свята Першого дзвоника діти та  батьки Сквирського НВК взяли участь у Акції "Замість букетів — збір на ЗСУ". Колектив школи підтримав акцію, адже допомога воїнам дуже потрібна.  Дякуючи нашим захисникам і захисницям, ми можемо навчатися, працювати і просто жити... Кошти у сумі 1300грн. були передані військовим  Креушу Денису і Вовку Володимиру на придбання деталей до дронів та 5713 грн. - Дмитруку Євгену для потреб 1-шої окремої бригади спеціального призначення, 8(ОСБ) Окремого стрілецького батальйону, мінометного  взводу.

14:06 01.09.2023

Випускний бал

30 червня 2023 року наш навчальний заклад проводжав  у доросле самостійне життя своїх учнів 11 класу. Першою зі словами привітання  звернулася до всіх присутніх директорка Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО" Антонян Людмила Миколаївна.  З цією важливою подією випускників прийшли привітати вчителі та батьки. Вони побажали випускникам знайти свою стежину у житті, бути щасливими та стати гідними громадянами нашої держави, прославляючи рідну школу та рідний край, а також вручили  їм  подяки та  подарунок випускниці, яка в цей день святкувала день народження.  Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою. А родзинкою свята став традиційний танець – вальс. Вишукані й стильні хлопці та дівчата кружляли у ніжному танку. Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували на святі. Щиро бажаємо вам, шановні випускники,  міцного здоров’я, успіхів, щедрої долі та щастя у всьому!

14:47 30.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень