A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урок англійської мови на тему,,How to prepare a tasty sandwich,,

02.12 вчитель англійської мови Господаренко С.С. провів урок в 5 класі на тему,,How to prepare a tasty sandwich,, (готуємо смачний сендвіч). Учні з принесених продуктів використовуючи вказівки по приготуванню приготували власні сендвічі. Все вийшло дуже смачно і діти потім ласували бутербродами

05:35 03.12.2020

Рятувальники Сквирщини проводять профорієнтаційну роботу серед майбутніх випускників шкіл

01 грудня працівники Служби порятунку «101» завітали до старшокласників Сквирського НВО "ЗОШ І-ІІІ ст. № 5-ДНЗ", аби зустрітися з майбутніми випускниками. Адже кожен із старшокласників наразі перед вибором своєї майбутньої професії, і хто знає, можливо хтось із юнаків чи дівчат виявить бажання пов’язати своє майбутнє із благородною справою – рятувати життя. Тож метою заходу було інформування випускників про умови вступу до навчальних закладів, які готують фахівців ДСНС, а також популяризація професії рятувальника.

05:30 03.12.2020

Виховний захід – «1 грудня – День боротьби зі СНІДом»

1 грудня в Сквирському НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.№5-ДНЗ» був проведений захід в рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, головною метою якого було привернути увагу учнівського колективу до вирішення проблеми епідемії, дискримінації ВІЛ-інфікованих, толерантного ставлення до них.

08:57 02.12.2020

Сквирські поліцейські долучилися до акції "16 днів проти насильства"

01.12.2020 р. для учнів Сквирського НВО "ЗОШ І-ІІІ ст.№5-ДНЗ" профілактичний захід провела інспектор з ювенальної превенції Сквирського відділу поліції Наталія Чумак спільно з провідним спеціалістом служби у справах дітей та сім'ї райдержадміністрації  Інною Кононською. 

08:27 02.12.2020

Майстер клас з англійської мови

30.11. 2020 р. вчитель англійської мови С.С.Господаренко провів майстер клас в 6 класі на тему ,,Shopping,,. Учні    розгадували цікаві завдання, прийняли участь у вікторині,  розігрували діалоги в різних магазинах під час покупок, розповідали про свої улюблені магазини та покупки

06:42 30.11.2020

Заходи до Дня пам’яті та скорботи жертв Голодомору

До Дня пам’яті та скорботи жертв Голодомору педагог-організатор Інна Василівна Дерій підготувала для вихованців Сквирського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.№5-ДНЗ» тематичні заходи: з учнями 6 класу виготовили свічку «І пам’яті свіча не згасне», з восьмикласниками створили лепбук «Крихта хліба на долоні», з дев’ятикласниками підготували «Колоски пам’яті», а школярі 10 класу склали карту України «Вогонь скорботи в серці на віки».

18:12 27.11.2020

ЩОРІЧНА ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ "16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА"

25 листопада, розпочато акцію 16 днів проти насильства. З учнями 9 класу, було проведено заняття тренінг "Життя - найвища цінність людини" . Метою заняття було навчити цінувати власне життя, визначати життєві цінності й планувати майбутнє.

18:27 25.11.2020

Вчимося, граючись

23 листопада учні 6 класу спробували свої знання з біології застосувати під час гри «Геліантус», яку провела вчителька біології О.О.Гайдучок. Метою гри було формування в учнів цілісного уявлення про природу, зацікавленість природними явищами; розвиток дослідницьких здібностей учнів. Діти, об’єднавшись у дві команди, давали відповіді на запитання Міжнародної природознавчої гри «Геліантус».

06:51 24.11.2020

20 – 23 листопада - виставка малюнків «Природа очима дітей»

У рамках тижня біології в Сквирському НВО «ЗОШ І-ІІІст.№5 – ДНЗ» відбулася виставка малюнків «Природа очима дітей». Учні 1-5 класів поділилися цікавими історіями та відеосюжетами про своїх менших друзів. Своїх улюбленців діти зобразили на малюнках.

06:49 24.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень