A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Участь у міжнародному Дослідженні

Дата: 23.11.2023 18:58
Кількість переглядів: 24

 

22 листопада на адресу нашого закладу було доставлено чудове дзеркало - подарунок від організаторів міжнародного моніторингового Дослідження соціально-емоційних навичок  учасників освітнього процесу.

 

26.09.2023 учні 5го класу Сквирського НВК “ЗЗСО І-ІІІст.№5-ЗДО” та учителі, які працюють із дітьми цього класу, взяли участь у міжнародному моніторинговому Дослідженні соціально-емоційних навичок (ДоСЕН) учасників освітнього процесу.

 

Які чинники сприяють або перешкоджають формуванню соціально-емоційних навичок в різних умовах?

ДоСЕН прагне допомогти надати відповіді на ці запитання завдяки проведенню одного з перших у світі міжнародних масштабних досліджень соціально-емоційних навичок, зібравши дані тисяч учнів/учениць, учителів / учительок, керівників / керівниць закладів освіти та батьківства у 15 країнах світу.

У кожній країні, де буде проведено ДоСЕН, у ньому візьмуть участь приблизно 3000 15-річних підлітків, 500 учителів/учительок і 75 керівників /керівниць закладів освіти. У деяких країнах, наприклад в Україні, участь у ДоСЕН беруть також 10-річні діти та їхні учителі, батьки, а також керівники / керівниці закладів освіти, де вони навчаються.

За допомогою унікальної інформації, яку буде зібрано, ДоСЕН прагне допомогти освітянам /освітянкам, урядам країн і дослідникам /дослідницям краще зрозуміти процеси формування соціально-емоційних навичок у молоді та підвищення рівня її благополуччя й успішності в навчанні, а також сприяти вдосконаленню ефективності цих процесів.

 

Організатори дослідження дякують за злагоджену роботу під час підготовки та проведення Дослідження керівнику закладу Людмилі Миколаївні Антонян, шкільному адміністратору Олександрі Олександрівні Гайдучок, ІТ-фахівцю Олександру Анатолійовичу Большакову, педагогічному колективу, учням 5го класу, іх батькам.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень