A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл»(«Джура») - 2021

Дата: 16.04.2021 13:54
Кількість переглядів: 78

Учасники рою "Міцні обценьки" взяли участь у І етапі  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - 2021 (середня вікова група)

Одним з основних завдань Сквирського НВК«ЗЗСО  I-IIІ ступенів №5-ЗДО»  є формування у дітей  загальнолюдських  духовних цінностей та орієнтирів. Серед них - доброта, любов до ближніх, повага до навколишніх, етичні норми, прийняті суспільством. Працюючи над проектом " Ми діти козацького роду, землі української цвіт", учні намагались довести , що лише стремління до сяйва, високих ідеалів добра, справедливості, прагнення допомогти людям, бути їм потрібним, бути справедливим  робить людину значною.

    Плекайте добро, воно повернеться до Вас, чиніть добро, і будете в раю... Робіть добро. Господь сказав: так треба! Я здалека добро розпізнаю...Тож хай життя кожного українця: від найменшого і до найстаршого буде щасливим і солодким!

    Завдання проєкту спрямовуються на формування духовності, виховання учнів як громадянина, патріота своєї землі, виховання в учнів почуття патріотизму, шани і поваги до ветеранів війни, воїнів АТО, проведення уроків мужності, уроків-спогадів, уроків-пам’яті.

«Дитинство – це великий період життя, коли відбувається закладка основи моралі людини». Важко не погодитися з цим твердженням, тому що саме в дитинстві закладаються основи громадянськості та патріотизму, поваги до своєї історії, до людей.

    Кропітка, багаторічна робота здобувачів освіти та вчителів Сквирського НВК «ЗЗСО І-ІІІ  ст.№5-ЗДО», проведені заходи, свята, акції сприяли громадянському змужнінню школярів, допомогли учням зростати свідомими громадянами України. За цей час були створені дійсно дієві системи роботи щодо патріотичного і громадянського виховання підростаючого покоління.

   Отже, організовуючи, на перший погляд, невеликі, але реальні справи у навчальному закладі,  учні вчаться бути компетентними та відповідальними громадянами своєї держави, переповнюються оптимістичними почуттями за долю України, усвідомлюючи, що кожен з них і всі разом можуть зробити реальний внесок у розбудову своєї рідної Батьківщини.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень