A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області

Профорієнтація

Дата: 03.03.2021 20:46
Кількість переглядів: 456

03.03.2021 року  здобувачі освіти Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.№5-ЗДО" провели онлайн-зустріч з нашою випускницею, студенткою 4 курсу Житомирського державного університету ім. Івана Франка Шпаковською Лілією.

Лілія надала необхідну інформацію щодо вступу до навчального закладу та школярі ознайомилися з інформаційними матеріалами. Віртуальна зустріч була цікавою, учні виявили інтерес до навчання, задавали багато запитань та отримали на них відповіді, а також задоволення від спілкування. Адже, вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії — це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі.
Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень